Direct Bus reduirà a la meitat les sortides a Barcelona des del pròxim dilluns

La decisió s’ha pres davant les noves mesures de restricció de la mobilitat adoptades per la Generalitat de Catalunya

Un dels autobusos que fan el servei entre Andorra i l'aeroport de Barcelona.
Un dels autobusos que fan el servei entre Andorra i l'aeroport de Barcelona. Altaveu

Les noves mesures de restricció de la mobilitat adoptades per la Generalitat de Catalunya per frenar l’expansió de la Covid-19 han dut a Direct Bus a anul·lar la meitat dels serveis diaris de dilluns a diumenge. El canvi entrarà en vigor el dilluns vinent i comportarà la suspensió dels serveis de les 6:15 hores de Barcelona a Andorra i de les 15:00 de la tarda de la terminal 1 de l’Aeroport del Prat de Llobregat a Andorra (que passa a les 15:45 hores per l’Estació de Sants), i de les 11:15 del matí i 20:15 del vespre d’Andorra a Barcelona.

Així doncs, es mantindran els serveis de les 6:15 del matí i les 15:15 de la tarda d’Andorra a Barcelona, i els de les 11:00 hores i les 20.00 del vespre de l’Aeroport del Prat de Llobregat a Andorra (amb pas, respectivament, a les 11:45 del matí i a les 20:45 hores per l’Estació de Sants).

Els viatgers que hagin adquirit bitllets per als viatges afectats poden optar a una modificació d’horari sense cost addicional o al reemborsament de l’import total del bitllet. Pel que fa a la compra de nous bitllets, des de l'empresa recomanen fer-la a través del lloc web de Direct Bus, tot i que també es podran comprar els bitllets a l'Estació Nacional d'Autobusos a Andorra la Vella. Per a més informació, els viatgers poden utilitzar les línies telefòniques de l'empresa: +34 902 109 276 i +376 805 151.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending