El comú de Sant Julià adjudica definitivament el servei del clípol parroquial per 616 euros diaris

El contracte és renovable fins un màxim de sis anys i el transport està integrat en l'abonament nacional

Un dels vehicles que fan el servei del bus comunal de Sant Julià de Lòria.
Un dels vehicles que fan el servei del bus comunal de Sant Julià de Lòria. ANDBUS

El comú de Sant Julià de Lòria ha adjudicat definitivament el servei de transport públic parroquial (quart bus) a l'empresa Novatel-Andbus. L'import és de 224.934,90 euros per any (616,26 euros per dia). El termini d'execució és fins el proper 31 de desembre, renovable fins un màxim de sis anys a comptar des de l’inici del contracte.

El concurs ha estat de caràcter nacional i la modalitat de contractació ha sigut urgent. La fallida de l'anterior concessionari, la companyia Hispano Andorrana, va fer que el comú fes una adjudicació temporal a Novatel-Andbus per evitar la suspensió del servei. 

Es mantenen les tres rutes actuals: la B1 entre Sant Julià de Lòria i Aixirivall, la B2 fins a la cruïlla del Coma Bella i la B3 que enllaça el poble amb Certers. Les freqüències de pas dels busos i les parades també continuaran igual. 

El Quart Bus està integrat en l’abonament nacional. Així, els usuaris que ja disposen de la targeta gratuïta o a través de l’APP MOU_T_B, també poden utilitzar de franc els clípols comunals.

D'altra banda, el comú lauredià ha declarat desert el concurs per a la refecció de la coberta del magatzem comunal situat a la rotonda del riu d'Auvinyà.

Comentaris

Trending