Clípol al Pas de la Casa ple com un ou i amb viatgers obligats a baixar per poder tancar les portes

El darrer bus d'aquest divendres va sortir des d'Andorra la Vella amb un excés de passatgers, alguns d'ells amb maletes i bosses de compra

Comentaris

Interior del darrer clípol de la L4 al Pas de la Casa de divendres a la nit.
Interior del darrer clípol de la L4 al Pas de la Casa de divendres a la nit.

Els problemes continuen en el transport públic especialment a les parròquies altes. Aquest divendres ni ha hagut un nou exemple amb el darrer clípol de la L4 que va sortir d'Andorra la Vella en direcció al Pas de la Casa. Un parell de passatgers van ser obligats pel conductor a baixar del vehicle per a poder tancar les portes.

Diversos usuaris han denunciat les condicions del trajecte i demanen que el Govern busqui de manera urgent una solució ja que consideren que es posa en perill els viatgers. Han recordat que quan arribi la temporada d'hivern el problema encara pot ser més greu ja que molts turistes opten per a desplaçar-se en transport públic.

 Afegeixen que a més a més al vehicle hi viatjaven passatgers amb maletes i bosses de compra. El ministre de Presidència i Economia, Jordi Gallardo, ha assegurat aquest divendres que “no ens consta” que hi hagi incompliments en relació amb les línies estatals de bus. I considera que les companyies deuen estar complint amb les seves obligacions, que són establir els reforços necessaris quan calgui i avisar possibles incidències.

Comentaris (10)

Trending