Els bitllets de bus nacional ja es poden comprar a través d’una APP de mòbil

L’aplicació Mou_T_B ha estat creada per FEDA Solucions que facilita la mobilitat sostenible al Principat

Pantalla d'inici de l'aplicació Mou_T_B.
Pantalla d'inici de l'aplicació Mou_T_B. ARXIU

Els tiquets del transport públic nacional ja es poden adquirir a través del telèfon mòbil. A partir d’aquest mateix dilluns l’aplicació Mou_T_B de FEDA Solucions permet als usuaris del servei de transport públic nacional efectuar el pagament dels bitllets amb targeta de crèdit des de la mateixa aplicació.

Gràcies a la implementació d’aquesta nova funcionalitat, els usuaris poden adquirir els tiquets senzills, els abonaments setmanals i mensuals amb tota comoditat. L’aplicació que es troba disponible a través de les plataformes de descàrrega habilitades per Android i Apple, proporciona informació de manera immediata dels canvis i modificacions dels recorreguts, del nombre de línies en servei i de les freqüències dels busos.

En aquesta segona fase d’implementació de funcionalitats, també s’ha incorporat una altra modalitat de mobilitat sostenible, com és la consulta de l’estat d’ocupació dels punts de càrrega per als vehicles elèctrics així com les ubicacions dels carregadors. En aquesta segona versió, l’aplicació també proporciona informació sobre la localització i l’estat d’ocupació dels aparcaments amb barrera del Comú de Canillo.

Mou_T_B és una aplicació creada per FEDA Solucions amb l’objectiu de facilitar una mobilitat més sostenible al país. Així, la vocació és que en un futur l’aplicació pugui incloure la informació de tots els aparcaments públics, de totes les línies d’autobús i també del servei de bicicleta elèctrica compartida. D’aquesta manera, es vol oferir un mapa global de la mobilitat a Andorra als usuaris.

Comentaris (1)

Trending