Tot a punt per obrir les estacions d'esquí

Ordino Arcalís inaugura la temporada aquest dijous, mentre que Pal Arinsal i Grandvalira ho faran dissabte

Estació d'esquí Grandvalira, al sector de Grau Roig
Estació d'esquí Grandvalira, al sector de Grau Roig
Les baixes temperatures dels darrers dies han permès que les estacions d'esquí d'Andorra ho tinguin tot preparat per encetar la nova temporada d'hivern 2018 – 2019. La primera a fer-ho és Ordino Arcalís, seguida de Grandvalira i Pal Arinsal que ho faran dissabte, aquesta darrera obrirà amb els ginys dels remuntadors totalment reparats. Totes estacions obren parcialment els seus camps de neu, perquè encara no s'ha pogut produir neu per a tots els dominis esquiables.

Vallnord Ordino Arcalís obrirà aquest dijous el 60% de les seves instal·lacions. Els tècnics han pogut assegurar que es podrà esquiar a la base de l'estació, a les pistes de l'Hortell i a l'enllaç amb la coma. La previsió de l'estació és que al llarg del cap de setmana el nombre de pistes i remuntadors augmenti i s'assoleixi el 75% de les instal·lacions en funcionament.

Grandvalira obrirà aquest dissabte, 1 de desembre, amb l'obertura parcial dels sectors Pas de la Casa i Grau Roig enllaçats per pista. D'aquesta manera, s'assegura que es podrà practicar tant d' esquí com 'snowboard'. Pel que fa a la resta de sectors, Soldeu, El Tarter i Encamp, s'estima que obriran el pròxim 5 de desembre, sempre que les temperatures ho permetin.

Vallnord – Pal Arinsal també obrirà dissabte i ho farà amb el 80% de remuntadors i el 54% de les pistes. A l'estació també hi seran disponibles dos circuits d'esquí de muntanya i quatre de raquetes. EMAP celebra que al dia de l'obertura el 100% dels tres ginys afectats pel sabotatge estiguin disponibles. Durant el dia d'avui també s'han realitzat totes les reparacions i proves de càrrega i posada en funcionament amb resultats satisfactoris.

Etiquetes

Comentaris

Trending