Torna a ingressar a la presó el soci d’unes conegudes pizzeries que va atropellar l’altre

Condemnat finalment a 18 mesos de reclusió ferma per un delicte de lesions, és a la Comella des de divendres per acabar de complir el temps d’internament que li resta

-
-
L’home que el juny del 2017 va atropellar qui durant molts anys havia estat amic i soci empresarial en un carrer de Sispony va ingressar divendres al centre penitenciari de la Comella per acabar de complir el temps d’internament que li restava. L’home, condemnat en ferm des de fa encara no quinze dies, va estar onze mesos a la presó arran de l’incident, que inicialment es va qualificar com a assassinat en grau de temptativa. La sentència definitiva, però, el condemna per un delicte major de lesions doloses causades amb un objecte que podria haver provocat la mort de la víctima a divuit mesos de presó ferma. 

Per tant, li faltava un tram de condemna per complir, que és el que està fent per ordre del Tribunal de Corts des de divendres. No s’estarà, però, set mesos a la presó. Els beneficis penitenciaris li acabaran comportant alguna que altra reducció. La sentència ferma i executiva la va dictar la sala penal del Tribunal Superior el passat 13 de maig. Confirmava la tesi i decisió del Tribunal de Corts, que havia estat recorreguda per la víctima, que mantenia que hi havia un clar ànim de matar per part de l’agressor.

Però tant la defensa com els dos tribunals jutjadors van arribar a la conclusió que el cop donat en l’atropellament (cotxe versus moto) i les paraules proferides durant l’incident no demostraven aquell ànim necessari per considerar que s’havia intentat matar al soci. Per tant, se’l condemnava pel delicte de lesions doloses a dos anys i mig de presó, un i mig ferm i un de condicional, així com la prohibició d’entrar en contacte amb la víctima durant quatre anys.

Comentaris

Trending