Toni Martí surt en defensa de la unitat de radioteràpia al país

L’excap de Govern emet una piulada en què deixa clar que l’executiu que comandava va assegurar a Assandca que hi hauria atenció directa amb un equip al Principat

-
-
No és que l’excap de Govern Toni Martí es prodigui molt a les xarxes socials. Però de tant en tant, el polític escaldenc dispara a través de Twitter. Ha estat el cas d’aquest dimarts en què Martí ha sortit a recordar que l’executiu que comandava s’havia compromès a què hi hagués unitat de radioteràpia al país. En l’entorn polític de l’actual majoria -i el que no és majoria, també- es llegeix la piulada com una ganivetada més de l’exmandatari governamental contra l’equip que lidera Xavier Espot.

No cal oblidar que Espot ha fet plenament confiança en el criteri i la decisió del ministre actual de Salut, un Joan Martínez Benazet que al seu torn també dóna suport molt notori i notable al cap de Govern. De fet, el titular de Salut va acceptar la proposta per la bona relació que mantenia amb l’actual màxim responsable governamental, una confiança travada pel pas d’Espot en el ministeri d’Afers Socials.

 

Repiulant un reportatge de ‘Diari d’Andorra’ sobre el debat al tomb de la necessitat que al país es pugui fer directament radioteràpia, és a dir, que hi hagi la maquinària necessària, Martí indica que “la veritat és que el president d’Assandca li vam assegurar que la unitat de radioteràpia es faria. Les coses com són”. De fet, s’havien arribat a premiar les millors propostes presentades en un concurs d’idees per a la redacció de l’espai arquitectònic que havia d’acollir la unitat. Això està tot aturat. 

 “Cal veure com acaba tot plegat”, conclou Martí com deixant a l’aire encara una solució final que, en principi, l’executiu i Martínez Benazet han donat força per tancada. La piulada no ha agradat ni poc ni gens als mandataris actuals, que la veuen com una mena d’intromissió interessada per fer bullir l’olla i no pas en el sentit que els agradaria als dirigents de Prat de la Creu. Però, clar, Martí ja no és afiliat a Demòcrates. Sols un simpatitzant, i més crític que mai.

 

Comentaris (4)

Trending