'The Shopping Mile' tria Stella Canturri com a gerent

L’eix comercial agrupa les avingudes Meritxell i Carlemany i la zona annexa de Fener Boulevard

Stella Canturri, quarta per l'esquerra en una fira aquesta setmana a Amsterdam
Stella Canturri, quarta per l'esquerra en una fira aquesta setmana a Amsterdam

La responsable de formació continuada, comerç i turisme de la Cambra de Comerç, Stella Canturri ha estat l’escollida com a gerent de 'The Shopping Mile', l’eix comercial que agrupa les avingudes Meritxell i Carlemany i la zona annexa del Fener Boulevard.  Stella Canturri té una àmplia experiència en l’àmbit del comerç. La seva incorporació queda pendent d’alguns serrells.

'The Shopping Mile' ha triat la responsable de formació continuada, comerç i turisme de la Cambra de Comerç (CCIS), Stella Canturri, com a gerent. És màster en 'business administration' per l'Schiller International University. Va ser escollida després de ser la més ben valorada en el procés de selecció dut a terme per una empresa del país. Posteriorment, des de 'The Shopping Mile' es va negociar subcontractar el servei de gerència a la CCIS mitjançant el procediment d''interim manàger' .

'The Shopping Mile' és el fruit de molts anys d'esforços per unificar, en una de sola, les associacions de comerços actuals. Els objectius que des de l'associació s'han marcat són, en primer lloc, homogeneïtzar la imatge de l'eix central. Meritxell, Vivand i Fener, en tant que organitzacions empresarials, van crear una Associació de comerç. Després, es va constituir una entitat privado-pública que és l’encarregada de gestionar l’eix comercial a partir d’un comitè que encapçalarà tècnicament Stella Canturri. A l’ens de gestió hi són presents l’associació que aglutina les fins ara tres associacions i que disposa d’un 55% del nou ens, els dos comuns hi participen a raó d’un 20% cadascun (Andorra la Vella i Escaldes-Engordany) i la Cambra ostenta el 5%.

Es pretén transmetre de forma atractiva i senzilla l'amplitud de l'oferta comercial de l'eix central

D'aquesta manera, s'ha posat en marxa una imatge única i reconeguda a escala internacional. També es pretén transmetre de forma atractiva i senzilla l'amplitud de l'oferta comercial. Cal destacar que la longitud total de la zona de compres és d'1,5 quilòmetres de llargada.

És una zona parcialment per a vianants que té com a objectiu principal oferir al visitant una experiència de compra d’alt valor afegit ja que és precisament en aquest eix comercial on es concentren la majoria de les botigues amb les últimes tendències de moda i complements, electrònica, esports, gastronomia, joieries i perfumeries de les principals marques internacionals. 

Comentaris (2)

Trending