Les obres dels accessos a Grifols avancen amb la sorpresa per l’absència de rètols anunciadors

Totes les obres de caràcter públic han d’anar acompanyades d’uns cartells que justifiquin l’inici i acabament dels treballs, qui els promou i que els executa, entre altres circumstàncies

Estat actual de les obres, sense cap senyalització.
Estat actual de les obres, sense cap senyalització.

Les obres dels accessos a Grifols, al Prat de la Farga d’Ordino, continuen avançant. Sense pressa però sense pausa. S’ha d’obrir un vial més ample i reforçar el pont actualment existent sense fer la infraestructura que inicialment es preveia. Els treballs van endavant, però, amb la sorpresa dels veïns de la zona de no veure cap indicador sobre l’execució del projecte.

En efecte, totes les obres de caràcter públic han d’anar acompanyades d’uns cartells que justifiquin, per exemple, la data d’inici de l’actuació i la seva previsible finalització. També s’ha d’indicar qui promou l’obra i qui l’executa. I és garantia que tots els permisos necessaris per dur a terme l’actuació estan degudament formalitzats. Amb tot, és clar, aquesta obra és especial, degut a que ha estat declarada d’interès nacional.

La caseta i maquinària a l'accés que s'ha de millorar.

Relacionat

Preocupació veïnal a Ordino per la posada en marxa de les obres de l’accés al prat de Grifols

Això, però, no treu ni rebaixa, ans el contrari, la controvèrsia que hi ha a la parròquia pel fet que s’estiguin executant uns treballs d’aquella mena en un paratge natural de gran valor que, poc o molt, s’acabarà alterant i, en conseqüència, malmetent. Fins i tot aquells ciutadans que no s’oposen al laboratori de Grifols en considerar que el fet que una multinacional farmacèutica s’implanti al país pot suposar un valor afegit, es qüestionen si el lloc triat és el millor possible.

A més, cada dia que passa, i per raons diverses, el que envolta a nivell econòmic i orgànic la companyia farmacèutica d’origen català no és el més escaient. D’aquí que encara aixequi més dubtes el projecte que s’impulsa al Prat de la Farga amb l’aval del Govern.

Comentaris (10)

Trending