La magnitud del nou espai de Prada Casadet

L’enderroc de l’antiga plaça de braus permet veure sense embuts les dimensions de la parcel·la que, d’entrada, es destinarà a aparcament

Comentaris

Una imatge de la parcel·la.
Una imatge de la parcel·la. Toni Solanelles

L’enderroc de l’antiga plaça de braus permet veure sense embuts les dimensions de la parcel·la que, d’entrada, es destinarà a aparcament davant de l’edifici administratiu de Govern, a la zona de Prada Casadet. L’estructura metàl·lica ja està tota a terra i aquest matí el que s’està fent és retirar tots els ferros un cop aterrats. Això permet ja veure la parcel·la totalment buida.

Aquest espai formarà part d’una remodelació integral del sector, amb el carrer Doctor Vilanova com a principal artèria viària, que passarà a tenir tres carrils. Malgrat que ja hi havia un projecte inicial elaborat, ara s’ha d’acabar de perfilar abans de portar-lo a execució. El comú ja hi està treballant intensament. En aquell espai, això sí, si no hi ha canvis l’estiu vinent s’hi farà una nova edició del muntatge proposat pel Cirque du Soleil. En el futur, una de les possibilitats és que en una part de la parcel·la -en part privada, en part de titularitat comunal- s’hi acabi construint el museu nacional.

Comentaris (6)

Trending