L’eixamplament i millora del revolt de Radio Andorra ja és una realitat

El ministre d’Ordenament Territorial ha anunciat la finalització dels treballs a través de les xarxes socials

La zona on s'ha dut a terme l'actuació.
La zona on s'ha dut a terme l'actuació.

L’eixamplament i millora del revolt de Ràdio Andorra, a Encamp, és una realitat. Amb un lleuger retard per culpa essencialment de l’obligada aturada produïda per la crisi sanitària, els treballs s’han donat per finalitzats aquest matí. Diversos responsables del ministeri d’Ordenament Territorial, amb el titular de la cartera al capdavant, Jordi Torres Falcó, han visitat la zona per donar el vist-i-plau a tot plegat.

De fet, la finalització formal dels treballs, adjudicats el passat novembre, l’ha anunciada el ministre mateix a través de les xarxes socials. L’objectiu principal de l’obra és millorar la seguretat i el traçat de la incorporació del revolt de Ràdio Andorra, just després d’haver fet els treballs de millora en l’enllaç a la part sud dels túnels d’Encamp. Els treballs es feien al costat esquerre del revolt i els ha executat Locubsa, a qui es va adjudicar l’obra per un import total de 447.274,69 euros, que es dividien en 30.000 euros a l’exercici 2019 i els restants 417.274,69 euros per al 2020.

Els treballs preveien la construcció d’uns 116 metres lineals de mur de maçoneria sobre un fonament de formigó armat. El mur es coronarà a nivell aproximat de la rasant actual de la carretera. El projecte també preveia la realització d’una vorera de 2,50 metres d’amplada acabada amb paviment asfàltic i unes franges de granet cada 5 metres. La barana havia de ser mixta, la part inferior de formigó armat i la superior amb uns muntants metàl·lics amb una capa perforada i un passamà d’acer inoxidable.

Comentaris

Trending