Desbrossen la parcel·la on s’ha de fer l’edifici d’habitatges a preu assequible

La setmana que ve està previst que s’inicien els treballs d’excavació a la zona de la Borda Nova, just sota la promoció de Jovial

Tasques de desbrossament a la parcel·la.
Tasques de desbrossament a la parcel·la. Toni Solanelles

La feines prèvies al treball de desmunt de la parcel·la on s’ha de construir, a la zona de la Borda Nova d’Andorra la Vella, l’edifici d’habitatges de lloguer a preus assequibles ja s’han iniciat. Hores d’ara es fan tasques de desbrossament de la zona per poder facilitar l’entrada de la maquinària a partir de la setmana que ve, que és quan està previst que comenci l’actuació de fons en relació amb l’excavació que s’ha de fer abans de la construcció.

La promoció l’impulsa el Govern a través de l’Institut nacional de l’habitatge, i en col·laboració amb el comú d’Andorra la Vella, que és qui va cedir els terrenys per fer-hi aquest immoble que ha de servir per posar al mercat poc menys de mig centenar de pisos. Les obres d’excavació i sosteniment de la parcel·la les va adjudicar el ministeri de Territori i Habitatge a l’empresa Progec per pràcticament 1,7 milions d’euros.

Comentaris (2)

Trending