El comú d’Ordino canvia de representant a la CTU

Govern ja havia fet alguns modificacions en la composició, tant relacionades amb la presidència, com els assessors, tècnics i jurídic

Una imatge del comú d'Ordino.
Una imatge del comú d'Ordino. ARXIU

El comú d’Ordino canvia el seu representant a la comissió tècnica d’urbanisme (CTU). Marc Agustí relleva Mercè Tubau. És l’únic canvi que hi ha entre els representants comunals. Govern, que també té presència en aquest organisme de control urbanístic, ja havia introduït canvis, alguns dels quals obligats per jubilació de responsables de departament, com és el cas de Manel Riera que, no obstant, passa a ser assessor tècnic del ministeri de Territori i Urbanisme.

La CTU estarà presidida per la directora d’Urbanisme del ministeri esmentat, Cristina Antelo, que agafa el relleu d’un Manel Riera que, això sí, igual com Ramon Serra, serà representant del Govern en tant què tècnic assessor proposat pel ministeri. Canvia l’assessor jurídic com ja ho va avançar al seu dia l’Altaveu. Carme Moles agafa el lloc que ocupava Antoni Fiñana, que és un dels candidats a ser nomenat pel Govern com a integrant del Consell Superior de la Justícia.

Quant als representants dels comuns, més enllà del canvi de Tubau per Agustí, la resta de corporacions parroquials mantenen els seus representants. Així, Canillo disposa de Beatriu Candela, Encamp ho fa amb Òscar Bauzà, Lorenzo Gabella és el representant de la Massana, Victòria Cobo és la tècnica d’Andorra la Vella, Enric Dilmé representa Sant Julià de Lòria i Gerard Calvet és l’assessor a la CTU del comú d’Escaldes.

Comentaris

Trending