Terceravia vol tenir clar els perfils de les persones que dirigeixen l’hospital i el Cedre

La consellera general Carine Montaner demana informació sobre els càrrecs directius del SAAS per comprovar si són adequats per tibar del carro en un moment de certa conflictivitat

-
-
La consellera general de terceravia Carine Montaner ha presentat una demanda d’informació per tal de conèixer de manera detallada els perfils de les persones que dirigeixen el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS), inclòs el Cedre. Montaner considera que saber qui ha al capdavant de l’organització en un moment de canvis i de certa conflictivitat és vital per saber si són les persones adequades per tirar del carro. 

La consellera general de terceravia ha demanat, concretament, sobre els càrrecs directius del SAAS, incloent-hi els del Cedre. Montaner també ha demanat una còpia de l’organigrama detallat del SAAS, així com, les actes de les reunions de l’últim any, mantingudes entre els representants dels metges i la direcció del SAAS.  Montaner diu que davant la possibilitat que hi hagi problemes en la gestió del SAAS, “cal demanar els perfils de cada persona que faci part de l'equip directiu” i hi afegeix que “des de terceravia no volem una piràmide invertida al SAAS volem persones que saben dirigir equip que motivi el personal”

D’altra banda, la parlamentària ha demanat més informació sobre la implementació de la història clínica compartida. En aquest sentit, Montaner ha demanat informació concreta sobre els documents de la compra del programa per posar en marxa el sistema, així com el contracte del tècnic encarregat de formar el personal mèdic. En aquest cas, la formació parlamentària vol tenir clar que el sistema és l’adequat. I és que “segons professionals sanitaris metges, el programa no està adaptat i ha costat molts diners. No és un programa estructurat”.

 

Comentaris (2)

Trending