Terceravia impulsarà un projecte d' economia circular a Sant Julià de Lòria

Majoral vol que els edificis públics de la parròquia siguin un exemple d'energia neta i renovable

Els candidats de Terceravia   Unió Laurediana  Independents al bosc de la Rabassa.
Els candidats de Terceravia Unió Laurediana Independents al bosc de la Rabassa.

La candidatura Terceravia Unió Laurediana Independents Sant Julià de Lòria impulsarà un projecte d'economia circular amb la massa forestal dels boscos de la parròquia per tenir uns boscos sanejats, nets i atractius turísticament. Així ho ha anunciat el candidat a cònsol major, Josep Majoral.

El número u de la candidatura ha declarat aquest dimecres a Naturlandia que "volem una parròquia sostenible, tant energeticament com mediambientalment parlant". Per a la candidatura laurediana la transformació progressiva cap a una parròquia sostenible i que permeti treballar per incrementar l'ús de les energies renovables és fonamental.

Un dels altres punts que ha explicat Josep Majoral ha estat el tema de les energíes renovables "volem que els edificis públics de Sant Julià de Lòria siguin un referent d' energia neta i renovable". Per al candidat també és prioritari implementar una ordinació que reguli el trànsit rodat per la muntanya,  hi ha  remarcat que cal vetllar per reduir l' impacte visual de la parròquia.

Comentaris

Trending