Terceravia d’Ordino acusa el cònsol de menysprear la seguretat dels ciutadans

La formació va demanar a la corporació una actuació davant l’anormal velocitat que agafen els vehicles al seu pas per l’avinguda de les Moles

Una imatge de l'avinguda de les Moles, nom que rep la zona urbana de la carretera general.
Una imatge de l'avinguda de les Moles, nom que rep la zona urbana de la carretera general.
El comitè local de terceravia d’Ordino acusa el consol major i la corporació comunal de  menysprear la seguretat dels ciutadans, davant la inactivitat comunal per solucionar els perills pels vianants que hi ha a l’avinguda de les Moles. La formació política ho fa després de rebre la resposta del comú ordinenc a la carta adreçada al mateix el passat 24 de juny, on es demanava prendre mesures per solucionar una problemàtica que s’arrossega durant tot l’actual mandat comunal.

Per a la formació política ordinenca el cònsol major, Josep Àngel Mortés, es justifica i s’excusa davant un fet tant punyent com és la integritat dels habitants de la parròquia, ja que l’equip comunal va contestar a l’escrit tot afirmant que són "conscients d'aquesta situació” i que "han adreçat les demandes escaients tant al ministeri d'Ordenament com a la Taula Nacional de Mobilitat”. El portaveu del comitè local de terceravia d'Ordino, Jordi Balsa, ha criticat la resposta del comú, ja que "quan del que es parla és d'un problema de seguretat pels veïns de la parròquia, no s'hi val amb limitar-se a exposar dita qüestió, sinó que cal buscar solucions i si s'escau pressionar l'organisme competent perquè les adopti, malgrat que aquest sigui del mateix color polític".

A l'escrit, el comitè local feia constar les "diverses queixes escrites que s'han fet arribar a la corporació comunal, que posen de manifest la problemàtica al llarg dels seus ja gairebé quatre anys de mandat, i que fins a la data no s'ha donat cap solució a les demandes dels veïns". En el mateix text, la formació política emplaçava al comú a "prendre les mesures necessàries al seu abast o sol·licitar la col·laboració de l'administració nacional per vetllar per la seguretat dels usuaris de les voreres, passos de vianants i carril bici radicats a la zona de l'avinguda de les Moles".

 

Comentaris (5)

Trending