Terceravia aposta per digitalitzar els tràmits comunals d’Andorra la Vella

El candidat a cònsol menor, Jaume Carrera, defensa que cal esdevenir una corporació “de futur”

Jaume Carrera, durant les declaracions.
Jaume Carrera, durant les declaracions.

La candidatura de Terceravia Independents Andorra la Vella ha anunciat que digitalitzarà els tràmits comunals. El candidat a cònsol menor, Jaume Carrera, ha explicat que “el temps dels ciutadans ens importa i per això n’agilitzarem tots els de l’administració, esdevenint un comú de futur”.

Des de la formació política, s’ha assegurat que, malgrat aquesta voluntat, mantindrà els tràmits en format paper. Tot i això, s’entén que la digitalització serà positiva per al ciutadà, ja que “el seu temps és or i el que vol són gestions ràpides i no tràmits eterns”.

Altres propostes de la candidatura passen per incrementar l’eficiència de l’administració, mitjançant una formació continuada de tots els funcionaris, amb l’objectiu d’assolir una millor atenció. També s’aposta per fer públiques i de fàcil accés les assignacions pressupostàries i els concursos licitats. D’aquesta forma, s’afirma des de la llista, s’aconseguirà una major transparència així com reestructurar els espais existents de l’edifici administratiu comunal.

Comentaris

Trending