Tercera mort al Principat lligada al coronavirus d’una persona d’edat avançada 

Una dona de 88 anys que estava ingressada des de fa dies a l’UCI ja diagnosticada de la malaltia s’afegeix a l’altra anciana, usuària del Cedre de 85 anys, que també ha perdut la vida avui

-
-
Tercera mort al Principat lligada al coronavirus. Una dona de 88 anys amb patologia prèvia respiratòria acaba de morir a l’hospital, on estava ingressada a l’UCI. En aquest cas ja estava diagnosticada del Covid-19. És la segona mort que hi ha en el dia d’avui vinculada a la malaltia. L’altra defunció és el d’una usuària del Cedre, de 85 anys, de qui se sospita que també havia contret el virus però encara no hi ha els resultats de les proves que se li han fet.

La darrera víctima vinculada al Covid-19 ja havia estat ingressada a l’UCI pels volts de Nadal degut a severs problemes respiratoris que patia. Els darrers dies, i degut al virus pandèmic, va empitjorar molt i va haver de tornar a ser hospitalitzada. Se la va diagnosticar i se l’havia estabilitzat. Però finalment no ha pogut superar els estralls que estava fent la ‘nova’ malaltia en associar-se als problemes respiratoris que ja tenia.

El tercer mort vinculat al coronavirus és un home que va ser exitus diumenge al matí. Tenia 88 anys i també havia donat positiu a la PCR. En aquell cas, també, es tractava d’una persona amb severes patologies prèvies. De fet, era un malalt terminal que va acabar morint infectat amb coronavirus però no pas a causa, únicament, de la malaltia vírica pandèmica.

-seguirà ampliació-

Comentaris (1)

Trending