Surt de la presó la noia que hi pretenia entrar droga per a la parella

Una vegada descoberta, el 20 de juny quan va acudir al centre per mantenir un vis-a-vis amb el seu xicot, la jove va lliurar un embolcall amb 3,7 grams d’haixix i després va ser acusada de tràfic

Un dels espais habilitats a la presó per mantenir-hi relacions íntimes.
Un dels espais habilitats a la presó per mantenir-hi relacions íntimes.
Gairebé tres mesos després d’anar a mantenir un contacte íntima, a la presó, amb el seu xicot, la noia de 19 anys que es va acabar quedant al centre penitenciari per intentar introduir droga per a la parella n’ha sortit en llibertat provisional. El fet que sembli cada cop més clar que ella no va arribar a traficar mai i que és menor de 21 anys hi hauria ajudat de forma molt important.

La noia va ser detinguda el 20 de juny quan va acudir al recinte penitenciari per dur a terme el primer, o almenys un dels primers, vis-a-vis previstos. Els carcellers van sospitar de la jove mentre l’escorcollaven. Davant d’això, van optar per avisar la policia i agents d’aquell cos es van personar al centre penitenciari. Davant el breu interrogatori dut a terme, la noia va confessar que, efectivament, duia droga i va entregar per iniciativa pròpia un embolcall de 3,7 grams d’haixix que s’havia col·locat al sostenidor.

Formalment detinguda, es va practicar un registra domiciliari i es va localitzar un llistat que podria correspondre a deutes o entregues de droga pendents de realitzar. Per aquest fet, se li va imputar un delicte contra la salut per tràfic d’estupefaents i va acabar ingressant formalment al centre fins ara. Fonts d’Interior han assegurat que divendres la reclusa va deixar la presó de manera provisional. No ha transcendit pas que hagi estat jutjada i ja hagi complert la pena però, sí que han assegurat les fonts que com més anava més clar era que el llistat en qüestió era del xicot empresonat i que no hi ha elements suficients que provin que la jove havia passat a dedicar-se al tràfic de droga.

Comentaris

Trending