Un ferit lleu en la virulenta topada entre dos vehicles a Incles

L’accident ha estat en ple revolt al voltant de 2/4 de 9 del matí entre una ‘furgoneta llançadora’ d’un hotel de la zona i un turisme matriculat al Principat

Els bombers treballant a la zona, al costat del cotxe andorrà accidentat.
Els bombers treballant a la zona, al costat del cotxe andorrà accidentat.

Dos vehicles -un turisme matriculat al Principat i una ‘furgoneta llançadora’ contractada per un hotel de Canillo- han topat de forma molt virulenta al revolt d’Incles El sinistre ha succeït pels volts de 2/4 de 9 del matí i els automòbils han quedat molt malmesos. En aquells moments força gent passava per la zona ja activats per accedir cap a pistes.

Arran del sinistre, ha resultat ferit el conductor del turisme, un Toyota Avensis, que conduïa un resident de 58 anys. L'home ha hagut de ser traslladat a l'hospital i ha estat atès de les contusions sofertes, que no revestien gravetat i que el pemetran obtenir l'alta hospitalària en breu.

El turisme espanyol que s'ha vist implicat en l'accident.
El turisme que s'ha vist implicat en l'accident.

L'altra vehicle implicat era una furgoneta Peugeot Boxer, matriculada a l'Estat espanyol tot i que treballa, traslladant clients, per a un hotel situat a Canillo. El sinistre ha obligat a adoptar mesures de restricció de la carretera durant una estona.

 

Comentaris (15)

Trending