Detingut un empleat d’un espai d’oci per assetjar adolescents menors

La denúncia de la família d’un noi de setze anys que rebia constants propostes deshonestes va originar l’actuació policial la mitjanit de dimecres a dijous

Unes manilles.
Unes manilles. POLICIA D'ANDORRA

Allò seu era ja una mena de mania persecutòria, però amb finalitats libidinoses. Aprofitant en gran mesura, encara que no sempre, la seva activitat professional -empleat d’un espai d’oci de concurrència pública- assetjava adolescents menors que li generaven interès. Finalment, la mitjanit de dimecres a dijous la policia va acudir al seu domicili a detenir-lo davant els elements irrefutables que van acompanyar la denúncia de la família d’un dels menors, de setze anys.

Com a mínim en aquest cas, l’assetjament era tan constant, que al final el noi no va poder aguantar més, va explicar la situació a casa i es va posar la situació en coneixement de la policia. Segons les fonts consultades, no es va arribar a passar de les paraules als fets, però probablement no hauria passat massa temps que aquesta situació s’hagués donat. Les propostes deshonestes de contingut sexual eres constants.

El fet, per exemple, que un dels llocs on el detingut -un resident de 33 anys- prestava serveis professionals fos en espais de concurrència pública, facilitava a l’assetjador la ‘tria’ de potencials víctimes. De forma més o menys discreta en alguns casos, o de manera més directa i sense escrúpols en altres ocasions, la persecució es feia insofrible. I en el cas denunciat era insuportable per la constància, ja que l’assetjament, aparentment, hauria anat més enllà de l’establiment en qüestió.

Com s’ha dit, poc després de rebre la denúncia, de certificar que el menor no s’inventava res sinó que mantenia la coherència i la fermesa de les explicacions -no es descarta fins i tot que en la denúncia s’haguessin aportat elements gràfics, extrem que aquest mitjà no ha pogut confirmar-, funcionaris de l’àrea de delictes contra les persones de la policia es van presentar al domicili de l’acusat, poc després de 2/4 d’1 de la matinada de dimecres a dijous, i van detenir l’home. A darrera hora de la nit va passar a disposició judicial.

Comentaris (5)

Trending