Veïns de Certers i Nagol es mobilitzen perquè s’actuï contra ‘Ferrariman’

Les virolles de l’empresari al volant del vehicle d’alta cilindrada obliga més d’una vegada i de dues a residents de la zona a saltar la tanca que delimita la calçada per intentar posar-se a resguard

Comentaris

El Ferrari fent virolles per carreteres lauredianes.
El Ferrari fent virolles per carreteres lauredianes. @XAVI.CABALLOL

Veïns de Certers i de Nagol, a Sant Julià, que és on viu ‘Ferrariman’, estan estudiant la fórmula per mobilitzar-se i fer sentir formalment el seu malestar pel comportament que té al volant l’empresari Xavier Caballol, que està traient de polleguera una part de la ciutadania del país. Les seves gravacions enutgen, però aquells ciutadans que pateixen el risc de les seves virolles el temen.

Les diverses fonts consultades han explicat que el pas del titular del Ferrari pels revolts d’aquella carretera secundària laurediana sovint comporta perill per altres usuaris de la via. No és anormal en aquells vorals que hi hagi veïns caminant amunt i avall pel lateral. I no seria ni el primer ni el segon cop que si es té l’agilitat necessària, el vianant en qüestió salti al cantó de la muntanya o del talús de la carretera, a l’altre costat de la tanca que delimita el final de la calçada, per posar-se a un cert major resguard.

Una de les moltes imatges que l'empresari penja a les xarxes.

Relacionat

Clam perquè la fiscalia emprengui accions d’ofici contra ‘Ferrariman’

Més enllà del perill que comporta la conducció temerària de Caballol, el que lamenten, com lamenten altres ciutadans del país, és l’actitud desafiant que almenys quan està al volant mostra aquest empresari d’un portal electrònic de compra-venda de productes diversos. No és el primer cop que els veïns de Certers, de Llumeneres, de Nagol evidencien la seva indignació. Però ho han fet de forma individual. Ara estudien una acció comunal.

De fet, han explicat alguns dels veïns, no es descarta sol·licitar al comú de Sant Julià que s’afegeixi d’alguna manera a la iniciativa per frenar les virolles de ‘Ferrariman’. En aquest sentit, també hi ha un clam -des de policies a advocats diversos- per tal que la fiscalia emprengui accions d’ofici contra Xavier Caballol.

Comentaris (39)

Trending