Un veí de la Seu cultivava 240 plantes de marihuana en un bosc de Taús

Els mossos van detenir la setmana passada al carrer Tres Ponts de la capital de l’Alt Urgell un home de 52 que suposadament es cuidava de la plantació

La plantació de marihuana.
La plantació de marihuana. MOSSOS D'ESQUADRA

Un veí de la Seu cultivava en un bosc de Taús, al terme municipal de les Valls d’Aguilar, a prop de Noves de Segre i conseqüentment a l’Alt Urgell, 240 plantes de marihuana que recentment han estat comissades pels mossos d’esquadra. De fet, els mossos d’Esquadra van detenir el passat 27 de setembre a la capital urgellenca un home, de 52 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

La detenció és resultat d’una investigació oberta el passat mes de setembre després de tenir indicis que en una zona boscosa, al terme municipal de les Valls d'Aguilar, podia haver-hi una plantació de marihuana. Després de localitzar la plantació, on es van intervenir 240 plantes de marihuana, es va organitzar un dispositiu per tal de localitzar el seu responsable.

221003 NdP 154 RPPO Els Mossos d'Esquadra detenen un home a la Seu d'Urgell per un delicte contra la salut pública
Material comissat a l'home.

El passat dimarts, pels volts de les 11.30 hores, es va localitzar i detenir al carrer Tres Ponts de la Seu d'Urgell l’home que, presumptament, cuidava la plantació. Posteriorment, pels volts de les 16.30, es va fer una entrada i perquisició al domicili del detingut, a Taús, on es van trobar una cinquantena de pots amb cabdells de marihuana, amb un pes d’1,5 quilograms, una bàscula de precisió i 63 plantes de marihuana.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions. El detingut, amb antecedents, va passar el passat dijous a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell.

Comentaris (8)

Trending