Va a visitar el germà de matinada i acaben estomacant-se

El visitant va ser detingut acusat d’un delicte contra la integritat física i l’altre parent va haver d’acudir a l’hospital a tractar-se de les ferides sofertes

Zona on hi ha l'habitatge en què haurien passat els fets.
Zona on hi ha l'habitatge en què haurien passat els fets. ARXIU

Tres de la matinada d’un dijous. Com aquell qui no vol la cosa, es planta a casa del germà, a fer-hi una visita. Poc habitual, és cert. Almenys, és clar, aparentment. I entre l’embriaguesa de l’un, el visitant, i l’estranyesa, sorpresa o diguin-li com vulguin de l’altre, els dos germans acaben esbatussant-se a base de bé. Amb lesions sagnants incloses.

Solució final: veïns del pis objecte de la visita, a la zona entre el passatge d’Europa i el carrer Ciutat de Consuegra d’Andorra la Vella, acaben trucant la policia. I quan els agents acudeixen a la trucada, veient la situació, van acabar adoptant la decisió de detenir el germà visitant i d’acompanyar a l’hospital el germà visitat. El primer portava una notable ingesta d’alcohol a sobre. El segon va acabar ple d’esgarrapades per diverses parts del cos i algun tall sagnant producte dels cops al llavi.

Tot i l’aparatositat inicial de les lesions, aquestes, segons les fonts consultades, no van revestir especial gravetat, i el ferit va ser donat d’alta després de ser atès a Urgències. El detingut, de la seva banda, va passar durant la jornada d’aquest dijous a disposició judicial i va ser condemnat per la via ràpida, quedant posteriorment en llibertat.

Comentaris (2)

Trending