Apareix mort el tècnic de so del teatre de les Fontetes intoxicat amb monòxid de carboni

L’home, de 51 anys, va ser localitzat pels bombers tancat en la sala de llums i un grup electrogen a l'exterior, i malgrat la intervenció del SUM res es va poder fer per evitar el fatal desenllaç

El teatre de les Fontetes, on ha ocorregut el tràgic succés.
El teatre de les Fontetes, on ha ocorregut el tràgic succés.

El tècnic de so del teatre de les Fontetes de la Massana va aparèixer anit mort a l'interior de les dependències comunals. Tot fa pensar que la causa de la tràgica defunció és una intoxicació per monòxid de carboni. Els bombers van localitzar el cos a l’interior de la instal·lació, després de ser avisats poc abans de dos quarts d’onze. La víctima, de 51 anys, era molt coneguda a la parròquia. Estava tancat a la sala de so i llums del teatre.

L’alarma havia saltat poc després de les deu de la nit. La família esperava l'home i en fer-se tard, no acudir a casa i no poder-lo localitzar, van avisar el servei de circulació massanenc. Agents d'aqust cos van acudir al lloc de treball del recercat i van veure la sala de llums i so de les Fontetes tancada, amb un grup electrogen a l'exterior i un tub que s'endinsava cap a l'esmentat habitacle tècnic. Vista la situació, es va decidir alertar el cos d’emergència.

Efectius de la caserna de la Massana es van desplaçar al lloc dels fets. En concret, amb un camió i una ambulància. Allà, van poder obrir la porta però, un cop a dins, ja no van poder fer res per evitar el tràgic desenllaç. L’home feia ja estona que estava inconscient. Malgrat l’arribada d’efectius del Servei d’Urgències Mèdiques (SUM) i les tasques de reanimació que es van intentar era massa tard i tot just es va poder certificar l’òbit.

Posteriorment, i amb el suport d’un segon camió provinent de la caserna de Santa Coloma, els bombers van treballar en la ventilació de l’espai. D’aquesta forma, equips de la policia i dels serveis judicials van poder entrar sense risc a la sala per iniciar les indagacions que permetin descobrir el motiu de la mort.

Les investigacions, a falta de la confirmació via autòpsia, apunten que la víctima s’hauria intoxicat amb monòxid de carboni que generava un grup electrògen. Fonts policials han indicat que no hi ha indicis ni de criminalitat ni, tampoc, d’un mal funcionament de la instal·lació.

Comentaris (6)

Trending