Gairebé triplica l’índex màxim d’alcoholèmia permès i s’estimba al centre d’Andorra la Vella

Un jove de 19 anys, conductor i únic ocupant d’un Seat Ibiza, ha estat detingut després de les pertinents cures a l’hospital arran de l’accident sofert aquesta matinada l’avinguda Consell d’Europa

Un vehicle passa aquest matí per la zona on hi ha hagut l'accident.
Un vehicle passa aquest matí per la zona on hi ha hagut l'accident. Toni Solanelles

L’alcohol i la velocitat li han jugat una mala passada. I durant el dia d’avui ho haurà d’explicar al batlle. El que recordi, és clar. I és que la policia ha hagut de detenir aquesta matinada, després d’accidentar-se i de passar per l’hospital, un jove de 19 anys que era el conductor i únic ocupant d’un Seat Ibiza que s’ha estimbat contra les tanques de protecció dels vianants que hi ha al carril descendent de l’avinguda Consell d’Europa, a tocar el passeig del Riu, a Andorra la Vella.

Sort que a manca de deu minuts per les 4 de la matinada no hi havia ningú o pràcticament ningú caminant per l’indret. En una altra hora, sempre algú o altre camina amunt i avall. És una via (i una voravia) força transitada. A resultes del sinistre, ben bé una desena de metres de la barana protectora han quedat inservibles i els bombers, que han hagut d’acudir al rescat del conductor, els han hagut de retirat. També han hagut de llançar absorbent a la calçada.

El jove circulava tot sol en el vehicle esmentat i entre que anava veloç i que tenia el reflexes minvats a causa de la repercussió de l’alcohol, el xoc ha estat poc menys que espectacular. Quan els agents de policia que han acudit al sinistre per fer l’atestat corresponent i assistir a la víctima li han fet el control d’alcoholèmia, aquest ha donat un resultat de 2,17 grams d’alcohol per litre de sang.

Fa o no fa, gairebé triplicava l’índex màxim permès per estalviar-se la detenció. En conseqüència, el jove conductor de 19 anys no se l’ha pogut estalviar i després de les cures hospitalàries per les ferides sofertes ha estat arrestat i durant la jornada haurà de passar a disposició judicial.

Comentaris (3)

Trending