Tres turistes detinguts al Pas de la Casa en possessió de cocaïna

Els tres homes, d’edats compreses entre els 35 i els 44 anys, anaven en un grup de ciutadans britànics i han estat enxampats arran dels controls que està fent la policia

El GSMO fa un reforç important al Pas de la Casa.
El GSMO fa un reforç important al Pas de la Casa. policia d'andorra

Tres turistes han estat detinguts aquesta matinada passada al Pas de la Casa acusats d’un delicte contra la salut pública. Els tres homes, d’edats compreses entre els 35 i els 44 anys, integraven un grup de ciutadans britànics que aquesta matinada havien sortit de festa.

Els arrestats portaven suposadament la droga per al propi consum. De fet, les quantitats que s’han comissat són molt petites, més o menys equivalents a una ‘ratlla’ o poc més de cocaïna. En tot cas, els tres turistes han estat enxampats en els controls que està fent la policia i que aquest hivern ha incrementat de manera considerable.

També hi ha hagut una altra detenció, en aquest cas a la frontera del riu Runer, d’un altre home. La droga comissada tampoc no és especialment rellevant, però en aquest cas, el fet d’accedir al Principat amb l’estupefaent ja és un fet agreujant respecte, per exemple, els tres turistes apressats al Pas de la Casa.

Comentaris (1)

Trending