Tres detinguts per venir a passar el cap de setmana amb droga a l’equipament

Turistes espanyols d’una trentena d’anys, portaven la cocaïna i l’èxtasi suficient per sortir de festa degudament col·locats

Control policial.
Control policial. POLICIA D'ANDORRA

Formava part de l’equipament. Portaven, més o menys, tres grams i mig de cocaïna, unes quantes pastilles d’èxtasi i una mica -gairebé no arribava al gram- de cristall. El just i el necessari per sortir de festa degudament col·locats per a l’ocasió. Eren tres amics i venien al Principat a passar el cap de setmana.

Però la festa se’ls va acabar la nit de dissabte a diumenge quan en passar la frontera del riu Runer els va aturar la policia i els va fer un control. Els van demanar si duien quelcom que no tocava i els nervis i tot plegat els va delatar. Següent pregunta: de qui era el material. Resposta: de tots tres. Per compartir. Per passar-s’ho bé amb un ‘complement’.

Resultat, els tres detinguts i la nit al despatx central de la policia. Fins que aquest diumenge a la tarda van passar a disposició judicial i van recuperar la llibertat després de ser condemnats per la via ràpida. En efecte, una pena condicional i 500 euros de multa per cap. 500 euros que, d’altra banda, són el mínim.

Fa o no fa va ser la mateixa condemna que els va pertocar als altres tres detinguts durant el cap de setmana. Dos per alcoholèmia en ser enxampats conduint en els respectius controls rutinaris que va fer la policia també la matinada de diumenge i un tercer per desobeir les ordres dels funcionaris quan sent acompanyant d’un dels conductors beguts es va posar pel mig.

Comentaris (4)

Trending