Trenca una porta de la discoteca i acaba encarant-se als policies que el detenen

Un incident més en el local d’oci nocturn ‘de moda’ al Tarter, en aquest cas protagonitzat per un jove resident de vint anys

Interior del local on hi hauria hagut l'incident.
Interior del local on hi hauria hagut l'incident.

Passat de voltes, no n’ha tingut prou amb trencar una porta del local d’oci nocturn on estava passant la vetllada sinó que, a més a més, s’ha acabat encarant i de mala manera als agents de policia que han hagut de mobilitzar els responsables de l’establiment una vegada encès l’incident. Tot plegat, detenció per un doble delicte.

En efecte, la patrulla que ha acudit al requeriment fet des d’una discoteca de moda a tocar la carretera general al Tarter ha acabat detenint un jove resident de 20 anys que, a priori, sota els efectes d’una nit de festa els ha plantat cara de mala manera. Prèviament, i per això s’ha avisat la policia, el detingut havia causat danys en el mobiliari de l’establiment.

Una vegada produïda la detenció, els agents han acabat informant, segons fonts oficials, el detingut que se li atribuïen dos delictes: un contra el patrimoni per la ruptura de la porta del local i un altre contra la Funció Pública pel seu comportament fora de lloc ves els funcionaris policials.

Comentaris (3)

Trending