Traslladat en helicòpter cap a Barcelona un esquiador accidentat a Canillo

Després de ser atès a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell, el turista espanyol de 55 anys es va derivar cap a la Vall d’Hebron

Aproximació de l'helicòpter a l'hospital.
Aproximació de l'helicòpter a l'hospital. Toni Solanelles

Un accident d’esquí a la pista Gall de Bosc, entre el Tarter i Soldeu, ha acabat comportant que l’esquiador accidentat, un turista de 55 anys, hagi estat finalment evacuat cap a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona per ser tractat més adequadament i més a prop del seu domicili de les lesions que es va fer.

L’accident va passar poc abans de les 12 del migdia d’aquest dissabte a la pista Gall de Bosc, entre el Tarter i Soldeu. Poc després van ser activades totes les emergències, inclosa la policia per tal que els seus experts en investigacions de muntanya poguessin fer les diligències oportunes per tal d’aclarir què havia succeït.

D’entrada, i després de rebre unes primers atencions al lloc mateix, l’home va ser traslladat cap al Nostra Senyora de Meritxell des d’on, després de feta l’estabilització corresponent, i atenent a la naturalesa de les lesions, se’l va acabar enviant en helicòpter cap al centre sanitari barceloní precitat.

Comentaris

Trending