Traslladada a Sant Pau la turista britànica atropellada a Encamp

La dona, de 51 anys, era l’acompanyant d’un vehicle que es va veure involucrada en una petita topada i en sortir per interessar-se pel xoc va ser envestida per un altre turisme, espanyol en aquest cas

Els dos vehicles principalment implicats en el sinistre.
Els dos vehicles principalment implicats en el sinistre. G. P.

La dona britànica que va ser atropellada aquest dimecres a la tarda al nou vial d’Encamp, molt a prop de la rotonda de Radio Andorra, ha estat trasllada, per via terrestre, a l’hospital de Sant Pau. De 51 anys, la turista pateix gravíssimes lesions a les extremitats inferiors i un traumatisme també greu a la pelvis, però la seva vida no corre perill.

L’atropellament va succeir al tomb de les 8 de la tarda. Segons fonts oficials, la víctima de l’atropellament viatjava com a acompanyant d’una furgoneta anglesa que es va veure implicat en una petita topada producte de l’estat de la calçada, força gelada en aquell moment. La dona va baixar del vehicle per interessar-se pel xoc, que no revestia especial gravetat, i en aquell moment va ser envestida per un turisme espanyol que també era a la zona.

L'ambulància que s'ha desplaçat a la zona per atendre la dona ferida.

Relacionat

Una dona ferida molt greu en un atropellament a Encamp

L’atropellament es va emmarcar en el que es considera un accident múltiple perquè arran de la topada amb la furgoneta on viatjava implicada també s’hi van veure involucrats quatre vehicles més, tots turismes en aquest cas. El causant de l’atropellament, espanyol com s’ha dit, i tres automòbils més de matrícula andorrana, que van anar topant en cadena. Un tram del vial es va haver de tallar a la circulació durant una hora i mitja, generant una notable retenció.

La dona va ser traslladada d’immediat a l’hospital ja conscients tots els intervinents de la gravetat de les lesions que sofria de cintura en avall. D’urgència se li van fer diversos tractaments, se la va estabilitzar i finalment, per carretera, se l’ha derivat a l’hospital de Sant Pau de Barcelona per tal que pugui ser tractada més específicament de les ferides traumatològiques i vasculars que sofreix.

Comentaris

Trending