La motorista accidentada a tocar Feda queda ingressada per una lesió a la melsa

Topades entre cotxes i motos a la rotonda que hi ha a la sortida d’Escaldes en direcció a Encamp, a tocar de FEDA i a l’avinguda d’Enclar, al punt rodó que porta al col·legi Maria Janer

Comentaris

A tocar de FEDA hi ha hagut un dels accidents.
A tocar de FEDA hi ha hagut un dels accidents.

Dues topades en dos punts diferents de la xarxa viària del Principat han implicat cotxes i motocicletes. Els sinistres han succeït en poc més d’un quart d’hora de diferència, al tomb del migdia, en primer lloc a la rotonda que hi ha a la sortida d’Escaldes en direcció a Encamp i, també, a l’avinguda d’Enclar, a Santa Coloma. La més malparada és la motorista accidentada a Escaldes, que ha hagut de quedar ingressada amb una lesió a la melsa.

El primer accident, dos minuts abans de les 12 del migdia, ha estat a prop de la rotonda que hi ha a proximitat de la central hidroelèctrica de FEDA. Un turisme -Renault Clio- i una motocicleta -Keeway Zahara-, ambdós amb matrícula del Principat, han topat, i la conductora de la motocicleta -dona resident de 40 anys-, ha resultat ferida. Després de les pertinents proves, se li ha detectat la lesió a la melsa i s’ha hagut de quedar hospitalitzada.

El segon xoc, un quart després, a ha estat a la rotonda Mare Janer, a Andorra la Vella. S’hi han vist implicats un turisme 4x4 -Mitsubishi Montero- i una motocicleta -Silence S01-, tots dos, també, amb matrícula andorrana. El conductor de la motocicleta -home resident de 52 anys-, ha resultat ferit amb policontusions. Després del temps que es decreti pertinent d’observació serà donat d’alta hospitalària.

Comentaris (5)

Trending