Topada entre dos cotxes andorrans al semàfor del Pla de Sant Tirs

Un ciclista no resident ha patit diverses contusions en col·lidir amb un vehicle a la carretera dels Cortals d’Encamp

Els vehicles d'emergència arribat a la zona de l'accident.
Els vehicles d'emergència arribat a la zona de l'accident.

Dos cotxes matriculats al Principat han picat a la carretera C-14, a l’altura del Pla de Sant Tirs. Un vehicle ha envestit l’altre per la part posterior en la zona que hi ha un semàfor, pràcticament davant de l’edifici consistorial de Ribera d’Urgellet. L’accident, de poc abast, ha passat al tomb de les 3 de la tarda.

Segons les fonts consultades, sortosament gairebé només s’haurien hagut de lamentar danys materials i encara de no gaire consideració. Sí que s’han desplaçat un parell d’ambulàncies del SEM per revisar l’estat de salut dels ocupants dels vehicles, tots dos de la marca BMW, que haurien patit fuetades cervicals i algun petit cop més. Malauradament, no és el primer accident per abast que hi ha en aquella zona, justament a causa de la presència del semàfor.

ACCIDENT ALS CORTALS

Més enllà de l’accident a l’Alt Urgell, aquest matí també hi ha hagut un xoc a la carretera dels Cortals d’Encamp que ha ocasionat ferides encara pendents d’avaluar a un ciclista no resident. En aquest cas l’accident ha estat poc abans de 2/4 de 12 a l’altura del punt quilomètric 0,6 de la carretera secundària CS-220.

En el sinistre s’hi han vist implicats dos vehicles, tots dos foranes. El vehicle implicat era un Nissan Qashqai matriculat a l’Estat espanyol. Per la seva banda, l’únic ferit en la topada, un home no resident de 27 anys, pilotava una bicicleta Merida Scultura. El ciclista s’ha fet diverses policontusions i està pendent de ser sotmès a un TAC per descartar lesions de gravetat, que en principi no es contemplen.

Comentaris (11)

Trending