Una topada a la confluència de Prat de la Creu i Bonaventura Armengol alenteix el trànsit

La persona que inicialment es queixava d’una fuetada a les cervicals ha declinat l’assistència mèdica i una vegada la policia ha pogut agafar les dades necessàries i s’han retirat els vehicles s’ha restablert la normalitat

Els cotxes implicats en la topada.
Els cotxes implicats en la topada. Toni Solanelles

Una topada entre dos vehicles al carrer Prat de la Creu en la confluència amb Bonaventura Armengol, a Andorra la Vella, ha causat un alentiment de la circulació al centre del país. Els agents d’atestats de la policia s’han fet càrrec tant de la regulació de la circulació, amb el suport d’agents del servei comunal, com de la recollida de dades entre els conductors dels cotxes implicats.

Encara que inicialment era previst que acudís al lloc l’assistència sanitària, finalment s’ha descartat atès que la dona que es queixava d’un dolor agut a les cervicals ha declinat l’atenció mèdica. El xoc, entre un Peugeot 205 i un Audi A1 ha tingut lloc pràcticament damunt del pas de vianants que hi ha sobre el pont damunt el Valira, que és la continuïtat del passeig del Riu venint de la zona del Parc Central i anant en direcció a la Rotonda.

Una vegada els agents policials han recollit les dades necessàries i les grues d’assistència han fet acte de presència per poder contribuir a retirar els automòbils implicats del lloc dels fets, s’ha anat restablint la total normalitat.

Comentaris

Trending