Topa contra un talús conduint embriagat davant un cotxe policial

Els agents van haver de creuar el vehicle patrulla a la carretera per aconseguir que el conductor que acabaria detingut per estar al volant amb 1,64 grams d’alcohol per litre de sang s’aturés

El despatx central de la policia de nit.
El despatx central de la policia de nit. Toni Solanelles

Duplicant el màxim d’alcohol permès per no ser detingut, un home resident de 34 anys conduïa el seu vehicle amb serioses dificultats just davant d’un cotxe patrulla. En un moment, el vehicle del resident que acabaria detingut va desviar-se de la trajectòria i va fregar contra un talús de la muntanya. Davant d’això els agents van fer indicacions perquè s’aturés i davant l’absència d’una resposta positiva, després d’un seguiment van haver de creuar a la via el vehicle oficial per aconseguir que l’automòbil s’aturés.

Els fets van passar la matinada d’aquest diumenge. De fet, la detenció es va produir a 2/4 de 6 del matí. I l’arrest formalment es va practicar per desobeir l’ordre dels uniformats, més enllà del delicte contra la seguretat col·lectiva per anar begut. El detingut presentava una taxa d’alcoholèmia d’1,64 grams d’alcohol per litre de sang, poc més del doble d’allò permès per evitar, si escau, la detenció.

Segons el comunicat oficial de la policia, el funcionaris uniformats van constatar que el vehicle que els precedia efectuava un fregament lateral contra el talús de la muntanya, al voler controlar el seu conductor, aquest va fer cas omís a les indicacions dels agents. Conseqüentment es va efectuar un seguiment del turisme, i finalment es va interceptar el mateix creuant-li el vehicle oficial davant seu.

Comentaris

Trending