Un tercer cotxe ‘en cerca’ va estar implicat en el gravíssim accident del dia de les eleccions

Les càmeres de Mobilitat haurien evidenciat que l’Audi TT on viatjava el jove del país que continua en un estat molt greu i el vehicle ‘desaparegut’ estaven fent una ‘cursa’ per l’avinguda Tarragona

Els dos cotxes implicats directament en el xoc frontal.
Els dos cotxes implicats directament en el xoc frontal.

Un tercer cotxe es va veure implicat, sense afectació, això sí, en el gravíssim accident que hi va haver a l’altura de l’Estadi nacional, pel cantó del riu, el dia de les eleccions, el 2 d’abril. Així ho han evidenciat les càmeres de Mobilitat, que permeten veure com l’Audi TT on viatjava el ferit més greu i el vehicle ara ‘desaparegut’ estaven fent una mena de competència per l’avinguda Tarragona. I possiblement ja abans i tot.

Efectius dels cossos de seguretat a la zona.

Relacionat

Tres dels quatre ferits al xoc de l’Estadi Nacional ingressen a l’UCI, un d’ells molt greu

Quan els especialistes en accidents de circulació de la policia van recuperar les imatges gravades per les càmeres que hi havia a la zona, per tal de poder comprovar com havia anat l’accident frontal lateral ocorregut a primera hora de la tarda d’aquell diumenge, van poder comprovar com hi havia un cotxe negre que participava d’una mena de cursa amb l’Audi TT. Aparentment, el conductor del vehicle és conscient de la topada que hi ha però continua com si res i s’enfila cap a la carretera de la Comella poc després per desaparèixer de l’escenari de l’accident, que va comportar fins i tot l’incendi del cotxe andorrà on viatjaven pare (52 anys) i fill (29 anys), aquest encara greument afectat per les lesions sofertes arran del virulent impacte.

Aparentment, el conductor del vehicle és conscient de la topada que hi ha però continua com si res i s’enfila cap a la carretera de la Comella poc després per desaparèixer de l’escenari de l’accident

Segons les fonts consultades, s’hauria fet una tímida recerca del cotxe, del tercer cotxe, però ara per ara s’hauria deixat estar davant la impossibilitat aparent de poder veure en les imatges la matrícula del mateix. No obstant això, altres fonts asseguren que s’hauria de fer un treball més exhaustiu atès que la implicació d’aquest tercer vehicle és crucial. Suposadament, aquest tercer vehicle i l’Audi TT, tots dos circulant en direcció nord, estaven circulant en competència fins que el conductor de l’Audi TT, que estava a punt de canviar de titularitat, en va perdre el control i va topar frontalment contra un Audi RS3 espanyol.

Aquest turisme circulava degudament en direcció sud i era ocupat per un grup de joves que havien vingut al Principat a gaudir del dia i les darreres jornades d’esquí. Arran de la topada, tots els ocupants dels dos turismes van patir ferides més o menys greus -algunes de les lesions que pateix el noi de 29 anys, copilot de l’Audi TT podrien arribar a ser irreversibles-, i els vehicles van quedar molt malmesos, essent el de matrícula andorrana qui més malparat en va quedar perquè, a més a més, es va incendiar.

Etiquetes

Comentaris (20)

Trending