Tensió en un hotel de Sant Julià arran d’una disputa entre dos hostes

Diverses patrulles de la policia es van mobilitzar davant el perill que un dels dos ocupants d’una cambra de l’establiment anés armat

Algunes patrulles policials van haver de córrer de valent anit; tot va quedar en un ensurt.
Algunes patrulles policials van haver de córrer de valent anit; tot va quedar en un ensurt. Toni Solanelles

Una disputa entre els dos ocupants d’una habitació d’un hotel al peu de la carretera CG-1, a Sant Julià, va fer viure anit moments de tensió tant a l’establiment com entre integrants del cos de policia alhora que fins i tot van circular alguns missatges per aplicacions de telefonia mòbil alertant de la situació i demanant d’evitar anar a les proximitats de l’hotel en qüestió per si la situació sortia de mare i realment un dels hostes anava armat tal i com es temia.

El cas es va donar poc abans de les 11 de la nit. Els dos ocupants de l’habitació, on residien a priori de forma temporal atès que faria poc temps que havien aterrat al Principat per treballar en el sector de la seguretat, van mantenir una discussió que va anar pujant de to. Un dels dos es va anar esverant de mala manera i l’altre, mig espantat, va alertar la policia i va sortir a l’exterior de l’establiment.

Quan va arribar almenys una patrulla de la policia, segons testimonis presencials, hauria explicat que el seu company d’habitació estava molt alterat, que possiblement havia consumit alguna substància nociva, i que, a més, disposava d’un ganivet. Davant d’això es van viure moments de tensió. Els policies van mobilitzar com a mínim una altra patrulla amb la intenció que se’ls facilités un dispositiu Taser, una pistola elèctrica, per si havien d’immobilitzar l’hoste que estava a l’interior de l’hotel.

Hi va haver moments de corredisses mentre es feien els preparatius i s’aconseguia disposar del Taser. Al final, però, tot hauria estat més senzill del que va semblar i la policia ni tan sols va haver de dur a terme cap detenció. Es va comprovar com s’havia tractat d’una discussió que se n’havia anat de mare sense més i com que no hi havia lesionats i el suposat ganivet, que hi era, no era més que una petita ‘eina’ de treball no es va dur a terme cap diligència.

Segons fonts properes a l’establiment, poc després dels fets, i veient la mala relació que el fet havia originat entre els dos ocupants de l’habitació, un d’ells, aparentment el que hauria estat originador dels moments de tensió, hauria decidit marxar de l’hotel i buscar-se un altre domicili.

Comentaris (5)

Trending