Techer acusa el procés judicial de no poder complir les promeses amb els inversors

La màxima responsable de To The Top, processada per estafa i en arrest domiciliari, mira de disparar tant com pot contra Andorra per la causa que hi ha oberta en contra seva

Catherine Techer és una excel·lent oradora segons els que la coneixen.
Catherine Techer és una excel·lent oradora segons els que la coneixen.

La màxima responsable de la societat To The Top, Catherine Techer, processada i en arrest domiciliari acusada de ser l’autora d’una estafa piramidal, assegura als inversors del seu projecte, relacionat amb l’oferta de viatges, que sinó pot complir amb compromisos que havia contret és per culpa del procés judicial que l’afecta al Principat. Per tots els canals que pot, Techer arremet contra la Justícia andorrana i contra aquells que han denunciat les seves pràctiques.

L’administradora de To The Top, que va ser detinguda a final de juliol i que no ha abonat els cinc-cents mil euros que se li van imposar de fiança per poder eludir l’arrest domiciliari, manté contacte amb els seus inversors a canals privats d’aplicacions de telefonia mòbil, com ara Telegram. Alhora, també envia missatges a través d’altres xarxes i, fins i tot, apareix el seu cas en algunes publicacions d’àmbit molt específic on no estalvia crítiques a Andorra.

Techer recorda que té els béns embargats -estan bloquejats, per ara- i fins i tot insinua en alguns casos, fins i tot, que ja li haurien estat liquidats, quan això no és així. El que sí que és correcte és que la instrucció judicial no està aturada, ans el contrari. L’instructor de la causa va duent a terme noves diligències i prenent declaració a persones implicades en l’afer, algunes de les quals havien treballat colze a colze amb l’administradora de To The Top i ara ofereixen versions més aviat incriminadores per als interessos de la resident francesa.

El parabrisa del vehicle d'un dels afectats greument malmès.

Relacionat

El ‘cas Techer’ s’enverina: implicats en l’afer denuncien amenaces

A nivell del Principat no hi hauria cap element formal en relació amb les amenaces que suposadament haurien rebut algunes de les persones relacionades, d’alguna manera o altra, amb Techer. Però sí que aparentment, més enllà d'informar a l'instructor andorrà, hi hauria moviment en altres jurisdiccions. En dos casos, els advertiments haurien quedat clars que tenien relació amb To The Top. En una altra situació, en una urbanització d’una població gironina, hauria aparegut fa uns dies fortament danyat el vehicle particular d’un dels principals denunciants de la suposada trama fraudulenta.

Comentaris (3)

Trending