Tanquen a casa i agredeixen la filla en desacord amb la relació sentimental que manté

La policia deté un matrimoni després que l’activés l’hospital i la noia agredida, de 25 anys i una deficiència reconeguda, hagi formalitzat una denúncia

Una imatge al·legòrica d'una porta tancada amb un candau.
Una imatge al·legòrica d'una porta tancada amb un candau. ARXIU

Desaproven tant la relació sentimental que estaria portant la seva filla que les darreres hores se’ls hauria anat de les mans. Per fer-li entendre que no pot mantenir la relació que manté, el pare presumptament l’hauria pegat i la mare l’hauria tancat a casa. La víctima, una noia de 25 anys amb un notable percentatge de deficiència reconeguda formalment però, també, amb un cert nivell d’autonomia, hauria acabat acudint a l’hospital i des del centre sanitari s’hauria activat la policia.

Segons les diverses fonts consultades, és clar que “els pares no han actuat bé” però caldrà veure què hi acaba dient l’autoritat judicial. En tot cas, la policia, després de l’alerta hospitalària i de la denúncia que hauria interposat la noia acompanyada del seu xicot, hauria intervingut. De fet, poc després de la passada mitjanit hauria procedit a detenir el matrimoni. Tots dos residents. Un home de 63 anys i una dona de 65.

Segons les fonts consultades, malgrat que la noia, per la seva deficiència (del 57%), té un cert grau de dependència, també té un important marge d’autonomia i de relacionar-se socialment. El fet que tingués una parella que considera formal i la situació vagi seriosament hauria tret de polleguera els pares. El pare estaria acusat d’un delicte contra la integritat física i la mare, contra la llibertat. Ell hauria pegat, ella hauria retingut la noia a casa contra la seva voluntat perquè no pogués veure el xicot.

Comentaris (4)

Trending