Surt de festa amb la parella i dos amics i, begut, acaba agredint-los i barallant-se amb la policia

Després d’unes de diversió, l’home, resident de 28 anys, va colpejar la parella i les dues persones que l’acompanyaven i també es va resistir davant els agents del cos d’ordre

Un cotxe policial estacionat davant les dependències del Pas de la Casa.
Un cotxe policial estacionat davant les dependències del Pas de la Casa. Toni Solanelles

La policia va detenir la matinada de diumenge un home que després d’una nit de festa, i visiblement begut, va agredir dues dones, entre les quals la seva parella. En el moment de ser controlat, també es va posar agressiu amb els agents i s’hi va resistir. Ara, afronta càrrecs pels presumptes delictes contra la integritat pública i la funció pública.

Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de cinc de la nit, al Pas de la Casa. La policia va ser advertida arran de l’aldarull, que es va produir quan l’home i les seves acompanyants, amb qui havien sortit de festa juntament amb un altre amic, ja es trobaven dins del seu domicili particular. Els agents s’hi van desplaçar i, en arribar, van comprovar que les dues dones es trobaven molt alterades i atemorides.

Van explicar que al llarg de la nit haurien consumit alcohol i que, un cop al pis, l’home va tenir un comportament molt agressiu i desproporcionat envers la resta del grup. Hi va forcejar i els va empentar. Fins i tot, va arribar a tirar a terra les altres tres persones.

Quan els policies van voler parlar amb ell, lluny de calmar-se la cosa encara va anar a pitjor. Es va mostrar poc col·laborador i, fins i tot, agressiu. Vista la situació, es va decidir detenir-lo. Llavors va oposar una forta resistència que, però, no va evitar que, al final, acabés portat cap al despatx del cos.

Ara l’home, un resident de 28 anys, haurà de passar comptes davant la Justícia. Segons s’ha informat des de la policia, se l’imputen els presumptes delictes contra la integritat física i contra la funció pública.

Comentaris (1)

Trending