Surt a ‘celebrar’ que ha aconseguit prop de 300 grams de ‘maria’ i acaba detingut per la droga

Una patrulla de policia fent servei pedestre de paisà aquesta passada matinada localitza tres persones ballant al bell mig de l’avinguda Carlemany i n’acaba detenint una amb més d’un quart de quilo de marihuana

La detenció s'ha practicat a l'avinguda Carlemany.
La detenció s'ha practicat a l'avinguda Carlemany. arxiu

La policia ha detingut aquesta matinada un home resident de 25 anys per possessió de marihuana. Suposadament era per consum propi. O això és el que hauria dit el jove quan ha estat controlat per una parella de policies que estava fent un servei pedestre de paisà en el marc de l’operatiu establert al tomb de l’alta afluència de turistes pel pont del Pilar i la presència d’anglesos relacionats amb la selecció de futbol. El detingut i un parell de companys estarien ‘celebrant’, justament, haver aconseguit la droga.

Les diferents fonts consultades han explicat que la detenció s’hauria produït poc després de les 3 de la matinada al bell mig de l’avinguda Carlemany, a Escaldes-Engordany. El jove arrestat i un parell d’amics -home i dona no residents en principi al Principat- haurien anat a alguns bars o restaurants de la zona a celebrar, suposadament, que havien aconseguit producte per poder satisfer les seves necessitats. De fet, fins i tot ja n’haurien aconseguit alguns grams.

Els agents s’han trobat dos homes ballant al compàs de la música, a tot volum, que desprenia un telèfon mòbil vers les 3 de la matinada a l’avinguda Carlemany

Una vegada tancats els locals de restauració, almenys dos dels joves haurien continuat la ‘festa’. I a l’avinguda mateix, una suposada alteració de l’ordre públic hauria cridat l’atenció dels dos policies de paisà. Els agents haurien advertit una parella d’homes ballant com si res al ritme de la musica que desprenia un telèfon mòbil al màxim del volum. Tot i que la intensitat sonora d’un aparell de telefonia sigui limitat, a l’hora que es donava aquest fet, enmig del silenci, era molt més evident.

Quan els agents han procedit a controlar almenys els dos homes (també hi hauria hagut una dona que els hauria acompanyat), aquests presentaven un evident estat d’embriaguesa i d’haver ‘fumat’. Controlats per l’incident sorollós, els agents han procedit a escorcollar els dos individus. I entre la roba del resident, ben embolcallada, haurien trobat la marihuana. Segons les fonts, s’hauria comissat més d’un quart de quilo d’aquesta droga.

Comentaris (1)

Trending