Sorpresa a Arinsal en trobar escuma al riu

Un usuari de les xarxes socials compartia uns vídeos on explicava que el producte provenia d’un hotel dels voltants

La escuma sortint d'una de les canonades del riu.
La escuma sortint d'una de les canonades del riu.

Aquest dissabte un usuari d’una xarxa social de vídeos compartia la sorpresa i la indignació en trobar escuma al riu que passa per Arinsal. Aquest home es preguntava, d’una banda, d’on provenia i, de l’altra, si es que el riu estava contaminat. Finalment, ha descobert que es tracta de les restes d’una festa celebrada en un hotel dels voltants.

El riu no està contaminat, però la imatge crida l’atenció. D’una de les canonades que dóna al riu surt una important quantitat d’escuma, que es fa palès que no és pròpia de les aigües que per allà discorren. Així ho mostrava un usuari de TikTok, on denunciava la manca de cura a l’hora de cuidar el riu i es qüestionava com podia ser que Arinsal estigués així de brut.

El mateix usuari, aquest diumenge, ha penjat un nou vídeo on ha pogut explicar que ha descobert l’origen i que ha parlat amb els causants de l’escuma misteriosa. Es tracta d’un hotel dels voltants, que hauria celebrat una festa temàtica. El producte, segons asseguren, és biodegradable.

 

@ixanrussi

Fiesta de la ESPUMA acaba en el rio de Arinsal. segun organuzador es una espuma natural. Pero natural o no, se ve muy mal.

♬ sonido original - IxanRussi

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending