Un ‘sopar de parelles’ acaba amb una batussa i cinc patrulles per practicar una detenció

Una vegada finalitzat l’àpat en un restaurant, quatre joves anglesos van anar en un domicili privat de Bordes d’Envalira on un d’ell va propinar un cop de puny a un dels altres comensals i el va amenaçar amb un ganivet de cuina

Un cotxe policial.
Un cotxe policial. Toni Solanelles

Teòricament, havia de ser un ‘sopar de parelles’ sense més. Però la troca, aquest cap de setmana, es va anar embolicant. Després de l’àpat en un restaurant, dues joves parelles angleses, teòricament turistes, van anar a un domicili privat de Bordes d’Envalira a fer la copa o el que fos. Perquè el que fos van ser alguns cops de puny i algunes amenaces.

Un dels comensals, home de 30 anys, va deixar anar almenys un cop de puny amb molta mala bava contra l’homòleg de l’altra parella. El motiu de la discussió no és clar. O, almenys, no ha transcendit. El que sí que sembla és que l’arrestat també va proferir amenaces contra els integrants de l’altra parella brandant un ganivet de cuina. Per si no n’hi havia prou, el presumpte agressor va sostreure els telèfons mòbils dels dos integrants de la parella amb la qual compartia vetllada perquè, suposadament, no poguessin avisar a la policia.

I van marxar de les Bordes d’Envalira amb una furgoneta que les fonts consultades no han pogut aclarir de qui era però el que sí que sembla clar és que de l’agressor que fugia no era pas. Total, es va acabar mobilitzant la policia i fins a cinc patrulles van haver d’intervenir per acabar arrestant, ja a Escaldes, on es va muntar un control especial, l’home acusat d’un delicte contra la integritat física a banda d’amenaces.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending