Sense ganes d’anar a dormir a la presó

La policia va detenir divendres, a Escaldes i a la frontera, dos residents del país que feien cas omís a la sentència que els obligava a complir un arrest penitenciari nocturn

Comentaris

Imatge d'una cel·la del centre penitenciari.
Imatge d'una cel·la del centre penitenciari. ARXIU

Hauran, com a mínim, de dormir a la presó ho vulguin o no. Divendres, després d’alguns dies incomplint la sentència al seu dia dictada, agents de policia van haver-los de detenir perquè la fiscalia ja estava farta de ‘passotisme’. Es tracta de dos residents, home i dona, que feien cas omís a la decisió judicial al seu dia dictada. Ara, a més, hauran de respondre per la desobediència a l’autoritat judicial.

La primera de les dues detencions en aquest sentit es va donar divendres poc abans de les 10 del matí a Escaldes-Engordany. Es va arrestar un home de 29 anys per crebantament d’una pena ferma d’arrest nocturn. Per la mateixa causa, gairebé dotze hores més tard (a 2/4 de 10 de la nit a la frontera del riu Runer) es va arrestar una dona, també resident, i en aquest cas de 28 anys.

Un dia abans s’havia enxampat al Pas de la Casa, molt aviat, a 2/4 de 8 del matí, un contrabandista de 35 anys que tenia una ordre d’expulsió administrativa per un període de tres anys. També ha desobeït l’autoritat i, per tant, ha comès un delicte. A la propera que se l’enxampi no hi haurà més remei que enviar-lo, de manera ferma, cap a la Comella.

Comentaris (1)

Trending