Rodamón britànic s’emporta cotxe aliè mentre el seu propietari descarregava el portaequipatge

L’home, de 65 anys i que portava tres o quatre dies deambulant pel Principat, va agafar el vehicle a la carretera de l’Obac i no se’l va poder aturar i detenir fins a Grau Roig, quan enfilava ja la sortida cap a França

Una imatge de la carretera de l'Obac.
Una imatge de la carretera de l'Obac.

Ja havia protagonitzat algun que altre accident. Per exemple, enfilar-se a un autobús i no només passar de llarg del conductor sense pagar sinó, després, no voler baixar del vehicle. Britànic de 65 anys, és considerat poc menys que un rodamón. La policia, que ja havia intervingut abans per l’incident del bus, el va haver de detenir aquest diumenge a la tarda després que, tan pinxo, agafés un vehicle aliè del qual el seu propietari n’estava descarregant algunes pertinences.

L’home, segons les fonts consultades, feia tres o quatre dies que rodava pel Principat. Ara per aquí, ara per allí. No tenia cap lloc fixe on fer estada. Menys encara on allotjar-se. I hauria dormit allà on va poder o millor li va semblar. Alguna que altra alerta hauria rebut la policia respecte del comportament d’aquest home, però quan les patrulles acudien al lloc del requeriment, l’individu ja n’havia marxat. Fins aquest diumenge. Primer va ser l’incident del bus. Després el del vehicle sostret.

El principi del final d’aquest britànic va ser a partir de les 4 de la tarda. Un veí de la zona de la carretera de l’Obac va denunciar la sostracció del seu Dacia Sandero. Resulta que l’home estava descarregant el cotxe. I mentre treia embalums i els duia al domicili, va deixar el vehicle engegat amb les claus posades al contacte. Per allí passava el rodamón, que sense manies, va decidir apropiar-se del vehicle i enfilar direcció a França. Amb l’alerta formalitzada, es van activar les patrulles.

I una estona després el vehicle -i el conductor- van ser controlats a l’altura de Grau Roig, camí de França. Evidentment, l’home no va saber donar cap explicació respecte de la titularitat del vehicle. I va quedar detingut. Aquesta nit l’haurà passada amb allotjament cobert. A les cel·les del despatx central de policia. Aquest matí de ben segur que passarà a disposició judicial i encara més segur encara serà expulsat del país.

Comentaris (6)

Trending