Roben una bossa de mà a una dona al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany

La policia ha controlat un menor de 16 anys, amb un trastorn mental, com a presumpte autor dels fets

Vigilància policial al Prat del Roure.
Vigilància policial al Prat del Roure. ALTAVEU

Una dona va patir el robatori de la bossa de mà aquest dimarts a la tarda al parc del Prat del Roure d'Escaldes-Engordany en la zona que està a prop de Caldea i del complex esportiu amb el camp de futbol 7 i les pistes de tennis. Segons testimonis, la dona va intentar perseguir al lladre però va caure.  La policia ha controlat un jove de 16 anys com a presumpte autor dels fets ja que no el pot detenir per ser menor tret que sigui per una ordre judicial.

Els agents van traslladar el menor a l'hospital on se li va dur a terme una revisió ja que pateix un trastorn mental. Els fets reafirmen la petició dels veïns per augmentar la vigilància en un indret força conflictiu. Els veïns insisteixen en demanar més presència de policia i d'agents comunals perquè els problemes són constants.

Aquest mes de juliol, una dona, que anava amb el fill de cinc anys, va ser amenaçada per un grup de joves perquè pensaven que els havia enregistrat amb el seu telèfon mòbil. La van empènyer i li van agafar l'aparell per esborrar les dades. La dona va patir un atac de nervis. Es tracta d'una colla que ja ha protagonizat altres incidents. Els veïns també han alertat de la venda de droga a l'avinguda Consell de la Terra.

 

 

Comentaris (12)

Trending