De la revetlla d’Encamp al Roser d’Ordino: dues batusses ‘en silenci’

La nit de Sant Joan, un policia fora de servei va patir ferides en rebre un cop d’ampolla a la cara per part d’un grup de joves, mentre que a Sornàs, diumenge passat, un altre home va ser colpejat per un familiar i la gravetat de les lesions han requerit ingrés hospitaleri; en tots dos casos, per ara no hi ha denúncia davant el cos d’ordre

L'AGREDIT A SORNÀS VA HAVER D'ESTAR UNS DIES A L'HOSPITAL.
L'AGREDIT A SORNÀS VA HAVER D'ESTAR UNS DIES A L'HOSPITAL.

Encamp i Ordino han viscut les darreres setmanes festes ciutadanes que, però, també han tingut alguna conseqüència negativa. En concret, dos altercats amb agressions pel mig que han enrarit l’ambient. Per ara, cap de les baralles ha comportat detencions i, fins i tot, no està clar si acabarà comportant-ne. En la viscuda durant la festa del poble, de fet, la víctima va ser un policia que, però, de moment, per no presentar denúncia.

El primer dels incidents, com s’ha dit, va tenir lloc a Encamp, durant la revetlla. Segons ha pogut saber Altaveu, s’hauria produït una baralla múltiple entre un grup de joves i un policia, comandament intermedi del cos, que no estava de servei. El motiu no ha transcendit, però tot va degenerar en una agressió cap a l’agent. Se li va llançar una ampolla de vidre a la cara.

Les lesions van ser importants. De fet, va requerir assistència a l’hospital. Tot i això, i segons ha pogut saber Altaveu, l’home ha optat per no presentar denúncia i tampoc hi va haver cap intervenció del cos. De fet, tot plegat s’ha portat de forma molt discreta aquests dies.

L’altra batussa va tenir lloc el passat diumenge a Sornàs, en el marc de les festes del Roser ordinenc. I, en aquest cas, les conseqüències encara han estat més greus. La víctima ha hagut de ser hospitalitzada durant uns dies arran de l’agressió soferta.

En concret, va ser a l’interior d’un establiment del poble, on van coincidir tres persones, dues de les quals cosins. Tots al voltant de la trentena d’anys. Un d’ells hauria amenaçat, fins i tot amb una arma, el tercer implicat. I, a partir d’aquí, el seu mateix familiar l’hauria colpejat.

Les lesions patides van ser de consideració. Tant que, com s’ha apuntat, la víctima ha requerit ingrés hospitalari. Com en l’anterior cas, per ara no hi ha hagut cap denúncia davant el cos d’ordre. Ara bé, vista la gravetat de les ferides, no es descarta que pugui produir-se en els pròxims dies.

Comentaris (7)

Trending