Retencions al costat de la rotonda del quilòmetre zero per culpa d’un accident

La conductora d’una motocicleta hauria patit ferides en una topada amb una furgoneta i ha estat traslladada a l’hospital

Comentaris

La zona de l'accident, amb la imatge distorsionada, i els urbans controlant el trànsit.
La zona de l'accident, amb la imatge distorsionada, i els urbans controlant el trànsit.

Un accident al carrer de la Unió amb la cruïlla amb la rotonda del quilòmetre zero està generant complicacions de trànsit a la zona. En el sinistre s’han vist implicats dos vehicles: una motocicleta i una furgoneta. Les primeres informacions indiquen que la motorista hauria patit ferides en caure a terra a conseqüència de la topada.

L’accident ha tingut lloc poc després de dos quarts d’onze del matí, al tram del carrer de la Unió més pròxim a la carretera general. Per causes que encara s’han d’investigar, han xocat la furgoneta i la moto.

Arran dels fets, s’ha desplaçat a la zona efectius del SUM, de la policia i dels serveis de circulació. Mentre s’atenia a la víctima, una dona, la circulació a la zona, ja habitualment complexa, s’ha vist complicada, amb retencions tant en sentit nord com sud a la carretera de l’Obac.

La dona ha estat traslladada al servei d’urgències de l’hospital de Meritxell. Allà ha estat a atesa de contusions lleus i se l’ha pogut donar d’alta en poca estona.

 

Comentaris

Trending