Refusa acudir a l’hospital l’única suposada ferida en el xoc a tocar la rotonda del KM0

Un cotxe francès i un camió d’una companyia espanyola de distribució de paqueteria han topat causant certes retencions a la carretera de l’Obac

WhatsApp Video 2021 03 19 at 14.44.05

Un accident entre un cotxe francès i un camió d’una companyia de distribució de paqueteria matriculat a l’Estat espanyol ha causat alteracions viàries a la carretera de l’Obac i en menor mesura a l’avinguda Tarragona. L’impacte entre els dos vehicles s’ha produït a tocar la rotonda del KM0. Tot i l’espectacularitat de la topada, no s’han hagut de lamentar danys personals importants.

De fet, al lloc dels fets, a 2/4 de 2 aproximadament, s’hi han desplaçat vehicles sanitaris perquè una passatgera del turisme referia malestar i una fuetada cervical. Però quan hi ha hagut a lloc l’assistència i aquesta s’ha disposat a desplaçar-la cap a l’hospital per a l’oportuna revisió, la dona ha refusat l’atenció. D’aquesta manera, i a nivell policial, el sinistre de danys materials.

Una imatge del xoc.
Una imatge del xoc.

Els investigadors de la policia hauran de determinar les causes del sinistre. Després de la topada -i que el camió hagi pogut arrossegar uns metres el cotxe francès-, aquest darrer ha quedat disposat a la via talment com si hagués circulat en contra direcció, encara que no sembla pas que aquesta fos la situació.

Comentaris (3)

Trending