Rescaten en helicòpter una dona que ha patit un accident als jardins de Juberri

La dificultat per accedir i traslladar-la amb prou seguretat ha decidit els bombers a fer servir la via aèria per treure la víctima que pateix una fractura a la cama

https://www.youtube.com/embed/sR9LjRD2XPQ

Els bombers han hagut d’intervenir aquesta tarda per rescatar una dona que ha patit un accident mentre visitava els jardins de Grignon, a Juberri. La víctima ha caigut i tot fa pensar que té una fractura a la cama. Tenint en compte la dificultat d’accedir a peu a la zona on s’ha produït l’incident, el cos de salvament ha estimat més oportú mobilitzar l’helicòpter per practicar una evacuació per via aèria fins a l’hospital de Meritxell.

Els fets, segons han explicat fonts dels bombers, han tingut lloc passades les sis de la tarda. La dona ha patit l’accident i a conseqüència del mateix no es podia moure. L’avís s’ha rebut ràpidament i s’ha constatat que l’indret on es trobava la víctima presentava dificultats per arribar-hi però, sobretot, també per transportar la ferida un cop atesa.

Per això, des del cos s’ha decidit que la millor alternativa era fer un rescat aeri. S’ha mobilitzat l’helicòpter, que s’ha desplaçat al lloc. Un cop practicades les primeres atencions, la dona ha pogut ser pujada a l’aparell i ser portada a l’hospital de Meritxell. L’operació, tot s’ha de dir, ha aixecat una elevada expectació entre els veïns de la zona.

L’estat de la víctima no revesteix gravetat. A urgències caldrà, això sí, confirmar el diagnòstic inicial que s’ha fet in situ. La dona patiria una fractura a la cama, però la seva vida no corre perill.

Comentaris (3)

Trending